Winkelmand

Advies? WhatsApp of bel: 085-8770099

Openingstijden: Ma t/m vr 08:30 – 17:30 uur

Gratis verzending vanaf € 75,-

Advies? Vragen?

Telefoon: 085-8770099

Over ons

Ouder worden moet vooral leuk zijn.

Geen gedoe met lastige kortingscodes, geen lidmaatschap, gewoon direct besparen op de aanschaf van diverse (zorg-) hulpmiddelen.

Dat is wat SeniorenVoordeel.com u biedt.

Helemaal anno nu

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Na maanden van programmeren en het koppelen van diverse voorraad systemen is onze website “live” en kunt u genieten van al het voordeel dat SeniorenVoordeel.com u kan bieden. Snel, overzichtelijk en duidelijke productinformatie maken deze website tot een absolute aanrader wanneer u eenvoudig wenst te besparen op de aanschaf van (zorg-)hulpmiddelen.

Bespaar tot 50%

De beste deals

Een mooie overzichtelijke website is uiteraard zeer belangrijk, 
maar nog veel interessanter is het productassortiment en de bijbehorende prijsstelling. Door grote volumes en heldere afspraken met diverse leveranciers zijn wij ervan overtuigd een zeer scherp aanbod te kunnen aanbieden.

Met vallen en opstaan

We zijn pas net begonnen

Net als veel andere “startups” is SeniorenVoordeel.com onderdeel van een grotere moederorganisatie: ComfortAdvies. Hierdoor beschikken wij direct over alles benodigde faciliteiten die reeds goed en efficiënt zijn ingericht.

Maar wij hebben daarnaast een eigen doel voor ogen:

Als SeniorenVoordeel.com willen wij de markt van (zorg-)hulpmiddelen verder vereenvoudigen en maximaal optimaliseren. Door techniek in te zetten kunnen we processen automatiseren en opereren tegen minimale kosten.

Dit voordeel delen we graag met u als klant!

14 dagen bedenktijd

Zonder gedoe, uw geld terug

Thuiswinkel.org

Veilig & Privacy geborgd

Eenvoudig bestellen & betalen

Achteraf, iDeal & Creditcard